Free Book Online
Categories
On ets foscor?: Nens, a dormir bé! (conte infantil sense monstres): Volume 1 (Contes per perdre la por)

Pdf

On ets foscor?: Nens, a dormir bé! (conte infantil sense monstres): Volume 1 (Contes per perdre la por)

2.3 (2898)

Log in to rate this item

    Available in PDF Format | On ets foscor?: Nens, a dormir bé! (conte infantil sense monstres): Volume 1 (Contes per perdre la por).pdf | Catalan
    J.S.Pinillos(Author) A.V.Grela(Illustrator) Natalia A. Rodríguez Corzo(Translator)

On ets foscor?

A la majoria dels infants no els agrada la foscor i es queixen d’ella tota l’estona. Però arriba un dia en què la foscor s’afarta d’escoltar tantes queixes i marxa. Us imagineu com serà un món on no hi ha foscor?

Objectius d’aquest Llibre / Conte Il·lustrat:

  • Per a pares, professors d'educació infantil i primària, pedagogs i professionals de la psicologia infantil. Aquest conte pot servir, en primer lloc, com a eina per explicar-los perfectament als nens, i d'una manera amable i didàctica, què és la foscor, de manera que ho entenguin, comprenguin la seva importància i la seva utilitat i, en definitiva, perquè la vegin més com una aliada, assimilant millor la idea de la foscor, i puguin aprendre a dormir bé.

La por a la foscor és una de les pors més comunes en nens petits. Es tracta d’una por difícil d’ eliminar ja que molts nens a les fosques se senten desprotegits i quan s’apaguen els llums, a part de la por irracional que ja li tenen a la foscor, es sol sumar el problema de que recreen a la seva ment males experiències o altres pors que puguin tenir. És important explicar-los contes que poc a poc els ajudin a ser conscients de què la foscor forma part de la vida i que a més, és positiva per a les persones i la natura.

On ets foscor? és un conte il·lustrat que té com a finalitat principal llegir-lo moltes vegades als nens que tenen por a la foscor, o que volen tenir sempre la llum encesa a la nit.

Per descomptat, aquest llibre resulta també interessant per als nens que no tenen por a la foscor, doncs introdueix gran quantitat d’elements sobre la necessitat de la existència de la nit, presentant el personatge de la foscor sota l’aparença d’una bondadosa nena protectora.

Per tant, a tots els nens petits, la lectura i assimilació de On ets foscor? els ajudarà a comprendre que la foscor pot ser bona i protectora, a part de ser imprescindible i absolutament necessària per a què els éssers humans puguem viure a la Terra.

Quan es tracta de nens molt petits, es recomanable acompanyar la lectura amb senzilles i didàctiques aclariments per part d’un adult que li pot anar explicant alguns continguts al nen.

Per posar dos exemples:

  1. Sense foscor el món es tornaria caòtic i ja no es podria descansar.
  2. Els arbres es cremarien amb tant sol i no respirarien com abans.

DESCARREGA'T LA GUIA DE LECTURA (AMB IDEES PER A APROFITAR MÉS LA LECTURA) DEL LLIBRE (GUIA EN CASTELLÀ):
http://www.cuentosmatamiedos.com/donde-estas-oscuridad


A tenir en compte:

  • Aquest conte ha sigut editat en un tipus de lletra adaptada a primers lectors.
  • En aquest llibre no existeix cap element que pugui fer augmentar la por dels nens: monstres, éssers malvats, etc.

On ets foscor? és el primer volum d’una sèrie de llibres de contes il·lustrats orientats a vèncer les pors infantils – cuentosmatamiedos.com

On ets foscor? ha sigut publicat sota el segell online iajajai - iajajai.com


Els autors:

J.S.Pinillos -> Javier Sáenz Pinillos. Escriptor.

A.V.Grela -> Alberto Villaverde Grela. Il·lustrador.


 

Nota:

La por o fòbia a la foscor té el nom tècnic de nictofòbia. La nictofòbia és un mal comú, però ha de separar-se del fet de tenir malsons o terrors nocturns. El llibre On ets foscor? no pretén substituir a la psicologia infantil ni al treball del psicòleg infantil. De totes maneres, inclòs a aquets supòsits, pot servir de reforç o complement, presentant la foscor als nens com una figura amable i imprescindible per a la vida.

3.2 (8858)
  • Pdf

*An electronic version of a printed book that can be read on a computer or handheld device designed specifically for this purpose.

Formats for this Ebook

PDF
Required Software Any PDF Reader, Apple Preview
Supported Devices Windows PC/PocketPC, Mac OS, Linux OS, Apple iPhone/iPod Touch.
# of Devices Unlimited
Flowing Text / Pages Pages
Printable? Yes

Book details

Read online or download a free book: On ets foscor?: Nens, a dormir bé! (conte infantil sense monstres): Volume 1 (Contes per perdre la por)

Review Text

Name:
The message text:

Other Ebook

Miscellanea